За втори пореден ден таксита излизат на протест в София.

...
За втори пореден ден таксита излизат на протест в София.
Коментари Харесай

Таксиметрови шофьори и днес излязоха на протест в София

За втори следващ ден таксита излизат на митинг в София. Според уредниците през вчерашния ден не са имали опция да показват настояванията си поради провокации от страна на протестиращи от антиправителствения митинг, защото демонстрациите се застъпиха.

Днес водачите потеглиха от три лъча в София, а сборният пункт е на площад " Александър Батенберг ", заяви Българска национална телевизия.

Превозвачите упорстват за обезпечаване на условия за лоялна конкуренция, приравняване към публичния градски превоз, обезопасяване от страна на страната с паник бутон.

" Нашето шествие е проведено още веднъж, тъй като през вчерашния ден попаднахме в бурята на интензивно мероприятие. Паралелен митинг, който пристигна от Триъгълника на властта, и на който направихме място да премине в размер на цялата улица на площад " Батенберг " внезапно завиха в ляво и се врязаха в нашето голям брой ", сподели Георги Димитров - зам.-председател на Асоциацията на таксиметровите превозвачи.

" Протестираме, тъй като освен това състояние ние не можем да се оправим. Трябва да се подхващат някакви ограничения съответни. Ето затварят безусловно всичко, ние подвластен от улицата. Сега мога да ви извадя да ви покажа оборотите на колите. Повече от 80% сме надолу. Всичко е на мускули ", сподели протестиращ.

Организаторите ще насочат апел за даряване на кръв, също по този начин водачите, които са преболедували COVID-19, ще бъдат призовани да дарят кръвна плазма.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР