За втори път Панаирните дни в град Левски преминават под

...
За втори път Панаирните дни в град Левски преминават под
Коментари Харесай

Под знака на благородна кауза ще преминат отново Панаирни дни - Левски 2023

За повторно Панаирните дни в град Левски минават под знака на благородната идея за събиране на средства за създаване на скулптурна комбинация на тримата земляци Георги Парцалев, Дончо Цончев и Григор Вачков.

В пресклуба на Българска телеграфна агенция в Плевен, кметът на град Левски Любка Александрова сподели, че досега за идеята са събрани 40000 лв., които са половината от средствата, нужни за построяването на композицията.

Тя добави, че всички продажби по време на дегустациите във Фестивала на пълнената чушка, който е част от програмата на панаирните дни от 24-ти до 27-ми август, ще бъдат вложени в дарителска сметка, обвързвана с идеята.

Панаирните дни в град Левски стартират през днешния ден ище се проведат в4 следващи дни като ще бъдат съпроводени и от концерти на огромни имена в българската рок и поп музика.

Те ще бъдат открити на 24-ти август в 19:00 часа с концерт на ТИТА пред постройката на Община Левски. На 25-ти август - петък от 19:00 ч. е концертът на Кристина Димитрова и Искрен Пецов.

Концертите на рок група „ Сигнал “ и на Цветелина са надлежно в събота инеделя, също от19:00 часа.

Програмата на Панаирни дни " Левски - 2023 " включва и проявлението на изложбана художниците Цоню и Денислав Меразчиеви, татко и наследник, които са локални създатели. Тя ще бъде открита на 25 август от 18:30 часа в НЧ " Георги Парцалев-1901 ".

Акцент в програмата ще е и следващото издание наНационалнияфестивал „ Пълнената чушка – най-вкусната традиция “, който ще бъде открит в 9:30 часа на 26-ти август в парковото пространнство до постройката на Община Левски.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР