За втора поредна година списание Forbes за България събра предприемачи,

...
За втора поредна година списание Forbes за България събра предприемачи,
Коментари Харесай

Forbes ESG Summit 2024: Събитието представи успешни зелени практики

За втора поредна година списание Forbes за България събра бизнесмени, водачи и водещи корпорации на конгрес, отдаден на устойчивото корпоративно ръководство и развиване.

След триумфа на дебютното издание предходната година, Forbes ESG Summit 2024 показва сполучливи истории за зелени практики и обществени нововъведения, както и опциите в българския бизнес за по-екологичен път към триумфа.

Конкурсът предизвиква хората да следват фантазиите си и да преследват своето благополучие

bVT Media Group е медиен сътрудник на събитието, а Хана де Гой, която е началник на „ Устойчивост на продукциите и отговорно наличие “ в съдебномедицинска експертиза, показа положителни практики от района на Централна и Източна Европа.

„ Мисля, че нашата отговорност е в две посоки – от една страна би трябвало да внимаваме по какъв начин нашите продукции засягат планетата. Например като понижаваме техния въглероден отпечатък. От друга страна е значимо да въодушевяваме и осведомяваме публиката “, съобщи Хана де Гой.

По време на Forbes Innovation Forum and Awards 2023 български компании ще опишат по какъв начин посредством нововъведения се приготвят за бъдещето

„ Вече в България имаме прелестни образци от дребни започващи компании до огромни корпорации, които съумяват в действителност да покажат едно стабилно развиване и устойчиво да дават стойност на обществото “, съобщи Енея Георгиева, редактор в списание Forbes за България.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР