За всичките пари, които ние харчим, НАСА трябва да НЕ

...
За всичките пари, които ние харчим, НАСА трябва да НЕ
Коментари Харесай

Историческа Заповед На Доналд Тръмп! Сащ Щурмуват Марс Максимално Скоро!

" За всичките пари, които ние харчим, НАСА би трябвало да НЕ приказва за отиване на Луната. Това го направихме преди 50 години ", написа Тръмп в Тwitter. " Те би трябвало да са фокусирани върху доста по-големите неща, които ние вършим, включително Марс, защитата и науката ", добави той.

Изявлението на Тръмп бе туитнато от президентския аероплан, с който той пътува от Европа за Вашингтон.

Публикувано във обстоятелства.бг:

Мнението на Тръмп опонира с апела на неговата администрация, насочен наскоро към НАСА, да се върнат хората на лунната повърхнина до 2024 година вместо до поставената преди този момент за цел - 2028 година
НАСА възнамерява да построи галактически аванпост в лунна орбита, в който да може да се сменят астронавти, стигащи до лунната повърхнина. Целта е това да стане до 2024 година Този проект е част от по-голям проект за потреблението на Луната за насочна точка за възможни задачи до Марс.

На уеб страницата на НАСА в петък се споделяше, че програмата " Артемида ще прати първата жена и идващия мъж на Луната до 2024 година и ще сътвори стабилно човешко наличие на Луната до 2028 година " Програмата е кръстена на близначката на Аполон - Артемида, която е богиня на Луната в гръцката митология.

На уеб страницата на НАСА има и елементи по какъв начин галактическото ръководство възнамерява да трансформира Луната в насочна точка за бъдещи задачи до Марс и за място за тестване на съоръжение и на технологии за други походи из Слънчевата система.

Частни компании също се включиха в конкуренцията към Луната. Милиардерът Джеф Безос предишния месец показа макет на уред за кацане на Луната, създаден от компанията му " Блу Ориджин ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР