За всички вече е ясно, че сред най-приближените в групировката

...
За всички вече е ясно, че сред най-приближените в групировката
Коментари Харесай

Радо притиска Сандо в Братя

За всички към този момент е ясно, че измежду най-приближените в групировката на Топал има изменник. Тягостната атмосфера на съмнение и взаимни съмнения напълно утежняват ситуацията, а Денис е подготвен да се усъмни във всеки. Единствено Радо е сигурен в своите догатки и търси по какъв начин да ги потвърди. Той е уверен, че предателят е Сандо и, наблюдавайки го, затвърждава своята теза, само че към момента не може да открие действителни доказателства. Андреев пробва да убеди и Денис, само че му би трябвало съответен факт, на който да се позове. Двамата с Никсън прибягват до ловкост, с цел да заловен ММА-боеца в крачка, само че дали ще съумеят, или Сандо още веднъж ще им се изплъзне?

Инспектор Михайлов е мощно отчаян от метода, по който се случва работният развой в отдел „ Наркотици “. Освен няколкото провалени акции, той осъзнава, че в действителност най-големият им проблем се състои в неналичието на съгласуваност в екипа и зачестилите спречквания сред Йосифов и Черкезов, които явно не могат да разрешат персоналните дразги между тях. Михайлов към този момент мощно се съмнява, че двамата в миналото ще проработят добре в екип и не желае да си предизвиква повече отровната атмосфера в офиса, по тази причина публично взема решение да напусне. Всеки от сътрудниците, обаче, осъзнава, че Петър е скъп кадър и несъмнено ще липсва в отдела. Има ли по какъв начин да го разубедят, или към този момент е късно за това?

Жеков продължава да държи под око екипа на Калин и поръчва доклад след доклад за дейностите на спецполицаите при обособените интервенции. Анализирайки документите по случая „ Александър Акарди “, той стига до извода, че персонално е подценил проблема, предоверявайки се на Йосифов. По мнение на началника, Акарди е нарушител от доста висок сан и в неговия случай опитът за договорка с ГДБОП против набиране на секретна информация за активността на цялата формация, е освен несъответствуващ, а даже и рисков. Жеков смята, че този човек би трябвало да бъде задържан неотложно, преди да се е укрил или направил последващи още по-сериозни закононарушения. Но Калин твърдо пази позицията си, че им би трябвало още напълно малко време, с цел да обезглавят групировката и по тази причина Сандо им е извънредно нужен, за да се снабдят с информация от извора, до която другояче мъчно биха имали достъп. Ще поддържа ли Жеков още един път проекта на инспектора, или доверието му в него към този момент е изчерпано?
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР