За всички общински училища и детски заведения в община Плевен

...
За всички общински училища и детски заведения в община Плевен
Коментари Харесай

Училищата в община Плевен са осигурени с дезинфектанти и маски

За всички общински учебни заведения и детски заведения в община Плевен са обезпечени с дезинфектанти и защитни маски. Раздаването им ще стане няколко дни преди датата, на която ще бъдат възобновени образователните занятия, заяви през днешния ден плевенската общинска администрация.
Вече са доставени декларираните от Община Плевен количества защитни маски и  дезинфектанти. Разпределянето им е почнало от през днешния ден. Първи ще получат такива материали кметствата в общината. Утре, 9 април, те ще бъдат раздадени на  второстепенните разпоредители с бюджет в областта на опазването на здравето и обществените действия.
Дезифектанти и маски са доставени и за общинските предприятия, за чиновниците от дирекциите „ Обществен ред и сигурност ”, както и за фронт-офисите - „ Местни налози и такси ”, „ Гражданска регистрация и обредни действия ”, Центъра за административно обслужване на жителите. За последните три звена, както и за Заседателна зала на Община Плевен са закупени и бактерицидни лампи за дезинфекция на въздуха посредством ултравиолетови лъчи.
 
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 8 април НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 8 април
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР