За всекиго по нещо ще предложат последните DLC-та за играта.По-рано

...
За всекиго по нещо ще предложат последните DLC-та за играта.По-рано
Коментари Харесай

Warhorse дадоха повече информация за последните допълнения към Kingdom Come: Deliverance

За всекиго по нещо ще предложат последните DLC-та за играта.
По-рано тази година, Warhorse показаха пътна карта за Kingdom Come: Deliverance. За последно, компанията издаде The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon, пакет със наличие, който сътвори известни проблеми за играещите, само че те бяха адресирани относително бързо. Сега идва ред на последните две допълнения към средновековното премеждие на полското студио. Това стана причина в края на предходната седмица, хора от студиото да дадат детайлности за това. Направи го PR мениджърът към Warhorse Тобиаш Столц-Цвилинг в изявление за OnlySP. Следващият епизод от спомагателното наличие ще бъде насочен повече към борбите и огромните сражения, което подсказва и изображението нагоре.

Цвилинг не желае да разкрива изключително доста, с изключение на, че ще има тайфа главорези, с които вие сте забъркани по някакъв метод. Нещо се е случило със света и то би трябвало да бъде поправено. Изглежда, точно вие ще би трябвало да се намесите тук.

„Последното DLC, A Woman’s Lot ще вкара в нова роля на играещите – на Тереза, един от главните обекти на интимните стремежи на Хенри в главната игра, която ще е звездата тук“, разяснява той, допълвайки, че пред вас ще бъдат повторени до известна степен първите часове на играта и куманското нахлуване над Скалиц. Заедно с това, Warhorse ще пуснат в играта обещания още по време на Kickstarter акцията на играта другар – кротко куче.

Цвилинг не разкрива по кое време ще излязат последните допълнения за играта, само че споделя, че до момента, всяко едно от DLC-тата е отнемало по към три месеца на екипа. Той дава обещание, че проблемите, съпътствали The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon няма да се повторят и всичко ще бъде тествано авансово съответно, с цел да доставят оптимално качествено прекарване на геймърите.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР