За връчването на първия мандат от президента на ГЕРБ-СДС и

...
За връчването на първия мандат от президента на ГЕРБ-СДС и
Коментари Харесай

Станислав Балабанов: На мястото на президента веднага ще им връча мандата, за да ги приключа

За връчването на първия мандат от президента на ГЕРБ-СДС и бъдещето на " сглобката " Tribune.bg беседва с народния представител от Има Такъв Народ Станислав Балабанов.

Г-н Балабанов, за хода на президента да връчи първия мандат в петък, май го призовахте да направи това?!

На негово място още в този момент ще им връча мандата на ГЕРБ.

Това ще консолидира „ сглобката “ или ще попречи?

Да ги остави да се схващат! За какво, да си поделят страната. Да ги остави в спокойни води да разпределят регулаторите, да разпределят постовете в страната. Ако съм на негово място, ще им връча мандата незабавно, с цел да може по най-бързия метод това ръководство да завърши и да вървим на избори.

В началото Политическа партия бе съпротива на ГЕРБ, а в този момент ръководят, като се ненавиждат взаимно?!

Желание за власт, предпочитание за преодоляване на страната. Абсолютната власт развращава безусловно. Това е схемата, по която вървят. В допълнение е и самостоятелното предпочитание на всеки от Политическа партия, коментирано в записите – да създадат задоволително и да бягат на островите.

Смятате, че персоналният интерес е водещ при Политическа партия?

Разбира се, на те не се вълнуват какво се случва с хората, с жителите в България. Виждате, че сега текат договаряния кой къде да бъде организиран, на кого да се даде парчето от баницата и да продължат да ръководят и да крадат дружно.

Като противоречиви обрисуват трима министри – Тагарев, Василев и Илиев на спорта?

Това  са нелепости. Дали ще е Илиев или Пешо Пешев няма никакво значение. Това е за пред вас медиите, а изпод текат същинските пазарлъци кой ще управлява органите в страната в идващите 5-7 години. Нали са самостоятелни регулаторите?! Нали те управляват и бизнес, и икономическата среда в България. Защо ще ги разхвърлят сред петима индивида, в името на какво – техните хора да ги овладеят?! Това е тъжното и скандално в тази ситуация. Те по тази причина се борят.

Кой регулатори са им значими тогава?

Гледайте КПКОНПИ, Прокуратурата и основния прокурор. Там е препъни камъкът, за който не могат да се схванат, тъй като това са органите, които пазят избрани персони да не бъдат завършени политически. Пак ви споделям, в случай че съм на мястото на президента, незабавно ще им връча мандата, с цел да ги приключа по най-бързия метод.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР