За вкусна на сирене — и лесна — вегетарианска вечеря

...
За вкусна на сирене — и лесна — вегетарианска вечеря
Коментари Харесай

За успокояващо вегетарианско ястие, изпечете вашето фаро с домати и сирене, вместо да го варите

За вкусна на сирене — и лесна — вегетарианска вечеря в една тенджера, ние преместваме нашите зърна от котлона във фурната. Но първо, ние им даваме съвсем безпроблемно обогатяване на усета.

Както множеството зърна, фаро нормално се подготвя, като се задушава в бульон или вода, до момента в който омекне, само че леко се дъвче. Но се оказва, че farro се оправя също толкоз добре във фурната с метод най-вече без ръце.

В тази рецепта от нашата книга „ Гответе каквото имате “, която употребява телбод за килер, с цел да сглобите елементарно през седмицата ястия, ние готвим farro на фурна с домати и няколко сушени подправки. Всичко е построено в един съд и изисква единствено 20 минути интензивно време.

Първо препичаме фаро в няколко супени лъжици масло. Тази лесна стъпка ускорява ореховия усет на зърното, който по-късно балансираме, като го задушаваме с зеле и чесън, с цел да прибавим земна, пикантна нотка. Печенето на фаро в елементарен бульон от консервирани смачкани домати, подправени с риган и люспи от червен пип...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР