За Великден хотелите по Южното Черноморие, които отвориха, изпълниха почти

...
За Великден хотелите по Южното Черноморие, които отвориха, изпълниха почти
Коментари Харесай

Туристи изпълниха хотелите по Южното Черноморие на Великденските празници

За Великден хотелите по Южното Черноморие, които отвориха, извършиха съвсем 100% от потенциала си. Много българи, само че и чужденци избраха да почиват там, заяви Българска национална телевизия.

Макар празничните дни да бяха относително дъждовни, не липсваха туристи в курортите. Времето към момента не е уместно за плаж, само че гостите се потопиха в българските обичаи за Великден и атмосферата на празника.

" Румънци, поляци, доста българи. Тази година учудващо и снегът даде време и по нашето Черноморие имаше слънце, тъй че българите се разпределиха, само че и ние по Южното Черноморие имахме български туристи. Това е подготовка за всички хотелиери, с цел да забележим по какъв начин ще стартира летният сезон. Очакваме тази година да бъде доста добър ", съобщи Евелина Пулева, от Бургаската районна туристическа камара.

Хотелиерите използваха този ранен поток от туристи, с цел да обучат личния състав си, който ще работи през лятото, както и да набележат плюсовете и минусите в своите бази

" Сега сега цените са извънредно ниски. Нашата реклама, която вършим сега, е с тези туристи. Те като се върнат, описват какъв брой е хубаво в България и по този начин съвсем всяка година идват нови и нови, които описват за България, за Слънчев бряг, за Несебър ", изясни Румен Мончев, хотелиер в Слънчев бряг.

Чужденците останаха извънредно удовлетворени, въпреки че нощувките са поскъпнали с 10-20 лева Освен от България, туристи идват от прилежащите балкански страни, както и от Полша.

" Тук отпразнувахме Великден. За първи път сме в България със брачна половинка ми. Възползваме се от това да опитаме вашата обичайната храна, за която сме чували, че е доста вкусна. Изобщо не ни е скъпо. Приемливо е за един елементарен човек. Препоръчваме на всички близки да дойдат да си прекарат почивните дни тук ", сподели Даниела, екскурзиант от Румъния.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР