За възможността Русия да се върне към зърнената сделка може

...
За възможността Русия да се върне към зърнената сделка може
Коментари Харесай

Русия със важна новина за зърното от Украйна


За опцията Русия да се върне към зърнената договорка може да се приказва, едвам откакто станат известни всички условия на нападението против корабите на Черноморския флот на Руската федерация във водите на Севастопол. Това съобщи заместник-министърът на външните работи на страната Андрей Руденко, предава РИА Новости.

Дипломатът назова офанзивата " цялостно безсрамие ", което нарушава всички реализирани съглашения.
-->
" Затова – евентуално, едвам откакто станат известни всички детайлности, ще може да се приказва какви ще бъдат идващите стъпки “, разясни заместник-външният министър на Русия.Руденко напомни още, че Москва е свикала съвещание на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, с цел да разиска този въпрос.

Москва разгласи излизането си от зърнената договорка на Организация на обединените нации, която подсигурява износа на артикули от пристанищата на Украйна, след " терористичната офанзива “ във водите на Севастопол.

Според Министерството на защитата в Москва подготовката на офанзивата и образованието на военнослужещи от украинския 73-ти специфичен център за морски интервенции са осъществени под управлението на експерти от Англия. Атакуваният превоз и инфраструктура са били употребявани за опериране на филантропичния маршрут като част от зърнената договорка.

Източник:  focus-news.net
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР