За въвеждане на стандарт за поведение на учениците и засилване

...
За въвеждане на стандарт за поведение на учениците и засилване
Коментари Харесай

Ще бъде ли въведена оценка за дисциплина за учениците?

За въвеждане на стандарт за държание на учениците и усилване на дисциплината упорстват от профсъюз „ Образование “ . Това споделят от синдиката в своя позиция във връзка на „ безграничната и засилваща се експанзия “ в българското общество.

От синдиката смтят, че България към днешна дата е обхваната следствията на моралната съсипия от последните десетилетия.

„ Налагания с години фетиш на мутрите и чалга културата, разрушава обичайните християнски добродетели. Вече десетилетия неограничената и обхваната от порока независимост манифестира в българското общество, медии и учебно заведение. И взима своите жертви – нашите деца и пораснали възпитаници “.

От профсъюз „ Образование “ припомнят, че образците за принуждение над деца и учители са безчет, а съгласно тях това се случва пред бездействащите погледи на държавните институции, които показват незаинтересованост и безволие . Те напомнят, че от дълго време са предупреждавали за неподходящите последици от тази политика и оферират решения на казуса.

„ Добре известни на обществото са нашите апели за институционално партниране към българското учебно заведение, за ограничение намесата на родителите в работата на учителите и шефовете, за въвеждане на стандарт за държание на учениците и усилване на дисциплината в учебно заведение, в това число с въвеждане на оценка, която да я мери.

Последният случай с Дебора, който раздруса българското общество и провокира всеобщи митинги, е еманация на насилието, станало обичайно в българското общество и институции, в които няма никакви наказания за учениците – агресори и родителите – без родителско предопределение. За благополучие този случай не приключи съдбовно, само че в доста други развръзката е гибелна “

Те насочат и няколко оферти за системата на междинното обучение – да се съблюдава абсолютно учебния устав , регламентиран в наложителен контракт, който всеки родител подписва с просветителната институция, да се ситуират принадлежности за учебното заведение – административни и финансови, за възпитаници и родители, които не съблюдават ЗПУО и учебния устав, да се вкара оценка за дисциплинираност на българските възпитаници, да се забрани нерегламентираната връзка сред родител и преподавател , да се спре с политическата и административна поддръжка на всички български институции към всеки родител, написал тъжба против просветителна институция.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР