За ваше инфо. Оказах се единствен български евродепутат в епицентъра

...
За ваше инфо. Оказах се единствен български евродепутат в епицентъра
Коментари Харесай

Български евродепутати се криха като мишки, аз бях в епицентъра на атентата

За ваше инфо. Оказах се единствен български евродепутат в епицентъра на атентата. Благодарение на Бог и Исус Христос оцеляхме. Но нито един баджак от българските малките екрани не ме потърси за детайлности. Това написа евродепутатът Николай Бареков на страницата си във Facebook.

"Търсили Новаков и Джамбазки от ГЕРБ, които стояха залостени като мишки в Народното събрание на 10 километра от стрелбата, да им предават по какъв начин се чувствали депутатите. А за жертвите, майките, децата, дамите с количките, студентите на площада никой не пита и не се интересува...Журналистика по баджаци на международно равнище! А това са фотоси от Европарламента през днешния ден и минутата безмълвие в памет на жертвите ", написа Бареков.

Четирима души бяха убити и минимум 13 ранени откакто въоръжен мъж откри пукотевица на коледен базар в Страсбург. В Туитър от френското вътрешно министерство предизвестиха хората да останат по домовете си. Седем от ранените са в тежко положение и броят на жертвите може и да пораства, предизвестяват от полицията. Френската полиция разгласи, че стрелбата покрай коледния базар в Страсбург е терористичен акт.

Българското външно министерство заяви, че досега няма данни за потърпевши българи при терора. Евродепутатите ни са добре.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР