За външните ни партньори също е особено важно България да

...
За външните ни партньори също е особено важно България да
Коментари Харесай

С. Делийски: Кой иска служебен кабинет да разпределя еврофондовете напролет?

„ За външните ни сътрудници също е изключително значимо България да има изпълнителната власт, с която да се поддържа връзка най-малко средносрочно. Така че несформирането на държавно управление ще е най-сложното пред политиците и страната “, посочи той в ефира на БНР.

 

„ Партията (коалицията), която спомогне да се сформира кабинет, ще има с какво да се похвали в тази обстановка. Ако поради някоя партия не се сформира – ще бъде отговорна “, предизвести Делийски.

 

„ Колкото повече са партиите в Народното събрание, толкоз повече са разновидностите за обединения. Затова, в случай че мислим за това, не би трябвало да сме песимисти за новото Народно заседание и изпълнителната власт “, разяснява още той.

 

„ И не става дума за аритметика. От много време в българския политически живот политиката отстъпва пред брокерстване и търговия, ползи на спонсори. Поведението на представителите на плановете и клиентелистките партии, които преобладават у нас, не се подчинява толкоз на политическа логичност “, добави той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР