За удобство на всички клиенти, които предвиждат да пътуват с

...
За удобство на всички клиенти, които предвиждат да пътуват с
Коментари Харесай

Купуваме до 30 дни по-рано билет за влака до морето


За улеснение на всички клиенти, които плануват да пътуват с трен до морските градове Варна и Бургас през летния сезон, „ БДЖ-Пътнически транспорти ” ЕООД вкарва петнадесетдневна предварителна продажба на билети за всички бързи и бързи влакове със наложителни непокътнати места. Предварителната продажба стартира от на следващия ден (15-и юни) и ще бъде в действие до 30-и септември 2018 година

Обичайният период за предварителната продажба на билети и седящи места за бързите влакове е 5 дни, само че националният железопътен транспортьор има практиката да го удължава през летните месеци. По този метод „ БДЖ–Пътнически транспорти ” ЕООД дава опция на пасажерите да възнамеряват авансово своите пътувания, навреме да създадат резервация за седящи места, както и да закупят билет за желания от тях трен в период от 15 дни преди самото пътешестване.

Предварителна продажба на билети и резервации за седящи места ще се прави във всички железопътни гари и бюра в страната. На пасажерите, които желаят да пътуват в спален или кушет вагон, е предоставена опция да закупят спално място 30 дни преди датата на пътешестване. 30-дневният период за предварителна продажба на спални и кушет места важи през цялата година.

Клиентите на „ БДЖ–Пътнически транспорти ” ЕООД могат да получат информация за свободните места във влаковете от чиновниците на билетните каси и гишетата „ Информация ” в железопътните гари, както и на националния информативен телефон 0700 10 200.

 

Националният железопътен транспортьор припомня на своите клиенти, че за избрани влакове могат да закупят онлайн билет за своето пътешестване. Системата за онлайн резервации и продажба на билети предлага бърз, елементарен и съвременен метод за закупуване на железопътни билети, без значение от местонахождението на клиента, като разрешава и опция за образен избор на спални и седящи места, според композицията на всеки трен. Разплащането се реализира по електронен път с най-масово публикуваните кредитни и дебитни карти. Билетът се получава на електронната поща на записания клиент, след което се разпечатва на книжен притежател. Особено комфортна за клиентите е опцията да се закупуват билети от таблети и смарт телефони. По този метод не е наложително билетът да се разпечатва на принтер, защото той се валидира от кондуктора във влака непосредствено от мобилното устройство.

Системата е налична на формалната интернет страница на „ Холдинг БДЖ ” ЕАД – www.bdz.bg, както и на електронен адрес – http://bdztickets.com.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР