За учебната 2018/2019 г. Професионална гимназия по керамика предвижда прием

...
За учебната 2018/2019 г. Професионална гимназия по керамика предвижда прием
Коментари Харесай

Професионалната гимназия по керамика в Елин Пелин обявява прием

За образователната 2018/2019 година Професионална гимназия по керамика планува банкет по специалностите „ Дизайн” и „ Електротехник”, оповестиха от Община Елин Пелин.
Въвежда се нова специалност „ Спедитор – логистик” в отговор на превръщането на покрайнините на Елин Пелин в място, съсредоточило голям брой логистични центрове.
С поддръжката на Австрийското посолство в България компаниите, настоящи на територията на общината, декларирали предпочитание за партньорство за дуално образование по тази специалност, все още са: ”Гебрюдер Вайс”, DM, Лидл България. Възпитаниците на гимназията могат незабавно да се осъществят във компаниите, в които са стажували. Също по този начин ще придобият удостоверение за ръководство на МПС, категория В.
И трите специалности се удостоверяват с тапия за приблизително обучение и удостоверение за ІІІ степен на професионална подготовка. Най-успешните гимназисти могат да продължат образованието си във ВУЗ с преференции.
От 08.05.2018 година до 15.05.2018 година учебното заведение провежда „ Дни на отворените врати” по случай „ Седмицата на професиите”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР