За цяло едно поколение телевизионният сериал, посветен на Power Rangers

...
За цяло едно поколение телевизионният сериал, посветен на Power Rangers
Коментари Харесай

Проклятието Power Rangers: Какво убива актьорите от култовия сериал толкова млади?

За цяло едно потомство телевизионният сериал, отдаден на Power Rangers беше истинскa икона и феномен. Рейнджърите бяха пазителите на Земята, а децата дълго време си играеха на Power Rangers по улиците и площадките. 

Но... децата пораснаха и не помниха за обичаните си герои и артисти от кино лентата. А в действителност тях ги сполетя нещо, което през днешния ден назовават " проклятието на Power Rangers ". Ето и какво тъкмо се е случило. 

Виж още: Звезди спят със звезди или най-известните баджанаци на Холивуд 

Червеният рейнджър 

Новозеландският артист Пуа Магасива влиза в облика на аления рейнджър в 11-ия сезон на поредицята, " Буреносни Нинджи ". На 13 май 2019 година Червеният рейнджър е открит мъртъв в дома си. Причината за гибелта остава незнайна. 

Жълтият рейнджър

Актрисата Туи Транг има незабравим живот, който за жалост завършва, когато тя е едвам на 27 година Като дете бяга от Виетнам с лодка, живее в бежански лагер в Хонконг. Боледува дълго и е цяло знамение, че стига жива в Америка дружно със фамилията си. Взима ролята в Power Rangers с помощта на обстоятелството, че се занимава с бойни изкуства. Снима се в над 80 епизода! Уви, тя умира в автомобилна злополука. Шофьорът на автомобила губи надзор над колата и тя пада в дълбока бездна. 

Виж още: Отвличания, секс с духове, 4 зърна... Тези холивудски звезди имат повече от странни истории! 

Белият Рейнджър

В 14-ия сезон на сериала се появя Удона, Белият рейнджър. В ролята влиза Пита Рътър, новозеландска актриса. През 2010 година тя губи живота си, откакто е диагностицирана с израстък в мозъка. 

Рита Репулса

Лошата магьосница, която беше избягала от пандиза и искаше да превземе Земята, бе изиграна от актрисата Мачико Сога. Актрисата разгласи през 2005 година, че се бори с рак на панкреаса. Само година по-късно тя умря в дома си. 

Виж още: На косъм от гибелта: Тези холивудски звезди претърпяха пъклен произшествия и през днешния ден живеят втори живот 

Зордън

Още от началото на шоуто през 1998 година гласът на Зордън бе артистът Робърт Манън. Само две години, откакто напуща Power Rangers, Манън си отива от този свят след мозъчна аневризма. Тогава той е едвам на 43 година

Изображение: https://www.instagram.com/m.bison_905/, https://www.instagram.com/dyron_rises/, https://www.instagram.com/powerrangersonline/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР