За Царичина Дупка се знаят различни неща, но никое от

...
За Царичина Дупка се знаят различни неща, но никое от
Коментари Харесай

Загадката на Царичина Дупка

За Царичина Дупка се знаят разнообразни неща, само че никое от тези изказвания не е подкрепено с обстоятелства и доказателства – всичко там си остава цялостна тайнственост. Цялата информация е засекретена.

След случилото се тунелът е затворен и изкопаното място е залято с бетон. Не е ясно какво са намерили там военните и за какво за прекратили тази интервенция. Има разнообразни клюки и хипотези, само че истината към момента не може да бъде разгадана, всички участващи в задачата мълчат по въпросите какво са намерили и какво са видели там и за какво са го залели с бетон.

Години по-късно ползата към това място не стихва, само че отговори към момента няма. В интервенцията през 1990 година вземат участие екстрасенсите Димитър Сираков и Елисавета Логинова, която твърди, че на това място до село Царичина се намира гробница на първото създание, което е обитавало Земята. Логинова твърди, че получава информация от две извънземни, които й „ приказват ” посредством мисловни факсове.

Какво е Царичина Дупка и за какво го назовават българския вид на Зона 51? На 6 декември 1990 година, военните стартират да вършат разкопки наоколо до село Царичина, Софийско. Причината е догатката, че тъкмо там на това място се намира Съкровището на Самуил.

Операцията е секретна и е траяла две години, пръстта е разкопана с много компликации. Багерът (макар и нов) е отказал да работи, блокирал е и стартират да копаят на ръка – с лопати и кирки.

Стигат до тунел, който е с дължина към 160 метра и има спираловидна форма.

Странни неща са се случвали по време на разкопките. Говори се, че от мястото са се издигнали разнообразни на цвят светлини, които са обагрили небето.

В по-късен стадий участниците в разкопките отиват при Ванга, а пророчицата им дава отговори, които не престават да ги насочват, че на това място в действителност може да има остатъци от извънземен разсъдък. След тези думи Сираков взема решение да напусне разкопките, а Логинова остава сама.

През 1992 година получава данни, че останките на съществото е на още към 6 метра дълбочина.

Животът и политиката, обаче, не стопират да се развиват през тези две години – заменен е министърът на защитата, а новият министър взема решение, че задоволително пари на данъкоплатците са изхарчени и че нищо няма да излезе от тези разкопки и ги приключва.

Дали до село Царичина се намират останките от друго създание, което е обитавало Земята, гробница или остатъци от летяща паница? Може би има неща, за които за нас хората, ще е по-добре да не знаем.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР