За трети пореден сезон отборите на Марица Пловдив и ЦСКА

...
За трети пореден сезон отборите на Марица Пловдив и ЦСКА
Коментари Харесай

Спорът за титлата в НВЛ при жените между Марица Пловдив и ЦСКА стартира на 17 април

За трети следващ сезон тимовете на Марица Пловдив и ЦСКА ще спорят за купата в Националната волейболна лига (НВЛ) при дамите, само че разликата спрямо последните две акции е, че през актуалната форматът на финалния конфликт ще бъде до три победи от пет мача.

Припомняме ви, че пловдивчанки, които преследват десетата си поредна купа, не срещнаха никакви проблеми в полуфиналите против състава на Славия и записаха две безапелационни победи с по 3:0 гейма.

В същото време пък " алените " имаха надалеч по-драматични борби против безконечния противник Левски, като в решителния трети мач състезателките на Юлия Иванова Минчева реализираха страховит поврат от 0:2 до 3:2 гейма, с цел да се класират за финала в шампионата.

Спорът за купата в НВЛ при дамите стартира на 17 април (събота), като в първите две срещи домакинското преимущество ще бъде на страната на Марица Пловдив поради лидерското място в класирането след постоянния сезон. Останалите планувани дати за финалните дуели сред " жълто-сините " и ЦСКА са 18 април (четвъртък), 21 април (неделя), 22 април (понеделник) и 25 април (четвъртък), като мачовете ще може да наблюдавате НА ЖИВО в ефира на Българска национална телевизия 3 и на bntsport.bg!

Междувременно за първа година в женското ни волейболно състезание ще се организира и серия за установяване на бронзовия медалист, в която един против различен ще се изправят отборите на Левски и Славия. Столичният конфликт ще се организира във формат до две победи от три мача, като в програмата са заложени датите 16 април (вторник), 18 април (четвъртък) и 20 април (събота).



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР