За трети път съдът не даде ход на делото срещу

...
За трети път съдът не даде ход на делото срещу
Коментари Харесай

Трети фал на делото за застрелян крадец в Пловдив

За трети път съдът не даде ход на делото против доктор Иван Димитров, който умъртви Георги Джевизов-Плъха при самоотбрана през март предходната година.

Причината бе, че юристът на Надежда - дамата, с която Плъха живеел на фамилни начала, не участва по болест. Адвокат Дениз Хюсеин изпрати пълномощие, с което заяви, че заради здравословни аргументи не може да участва на съвещанието. Магистратите взеха решение да отсрочат делото за възможна дата 18 юли, от 9:30 часа.

Съдията съобщи, че от юрист Хюсеин би трябвало да показа документ, в който да уточни точното заболяване, заради което през днешния ден не участва в залата. Ако не го направи ще му бъдат наложени нужните наказания.

Жената на убития - Надежда, която се явява като частен обвинител също не участва на делото, даже не е открита на адреса, на който е записана.

Доктор Иван Димитров резервира безмълвие пред репортерите. Той отговори на един-единствен въпрос - " Благодарен ли е за поддръжката на сътрудници, близки и другари ". " Абсолютно ", сподели рентгенологът. Той е упрекнат в ликвидиране на Жоро Плъха при превишаване на рамките за неизбежна защита, както и за нелегално владеене на револвер " Валтер " и 17 патрона.

„ Синът ми не е влизал в парцела на доктора, с цел да краде. Той си е минавал по улицата и доктор Димитров го е прострелял. Има записи от камера ”, разяснява пред публицисти майката на убития.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР