За трети път БСП поиска отстраняването от пленарна зала на

...
За трети път БСП поиска отстраняването от пленарна зала на
Коментари Харесай

БСП за трети път поиска Делян Добрев да бъде отстранен

За трети път Българска социалистическа партия изиска отстраняването от пленарна зала на депутата от ГЕРБ Делян Добрев. Това стана ясно от думите на депутата от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България " Иван Ченчев, предава „ Фокус ".
"Във връзка с решение №2 от 30 януари 2017 година по конституционно дело №8 от 2017 година и без да практикувам фиксация в никого, а с религия в правотата на Конституционния съд ви приканвам, г-жо ръководител, да отстраните от зала жителя, към този момент в това му качество, Делян Александров Добрев ", съобщи Ченчев.
От своя страна ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева съобщи, че решението на Конституционен съд не визира статута на Делян Добрев като депутат и на процедура удостоверява, че подобен юридически проблем понастоящем не съществува.
„ Към момента в Народно събрание няма годна оставка на народния представител, по която Народното събрание да се произнесе. Нямам съображение да отстраня господин Добрев, той е пълновръстен депутат ", сподели още Цвета Караянчева.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР