За трета поредна година турският национален превозвач предлага на своите

...
За трета поредна година турският национален превозвач предлага на своите
Коментари Харесай

Евтини самолетни билети до южната ни съседка

За трета поредна година турският народен транспортьор предлага на своите клиенти двупосочни самолетни билети от София и Варна до Истанбул. Промоционална цена за полетите от Варна до мегаполиса стартира от 99 EUR, а от София – 109 EUR. Промоцията важи за интервала 15 януари-10 юни 2018 година с билети, купени в интервала от 8 до 31 януари 2018 година В цените са включени всички летищни такси и такси обслужване.
Това е втората смяна, която турските авиолинии вършат по повод политиката си към България. През декември предходната година те пуснаха спомагателна линия Инстанбул-София-Инстанбул и по този метод броят на седмичните полети доближи 18.

„ Удовлетворението на нашите пасажери е най-големият ни приоритет и се стремим непрекъснато да предоставяме чудесно обслужване на допустимо най-хубави цени. Именно заради това за поредна година даваме опция на нашите клиенти да открият неповторимата хубост на Истанбул, а от там да пътуват до над 300 интернационалните дестинации, като се възползват от специфичната ни промоция”, споделя Мехмед Гюркайнак, общоприет управител на Turkish Airlines за България.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР