За трета поредна година от националния превозвач България Ер предоставят

...
За трета поредна година от националния превозвач България Ер предоставят
Коментари Харесай

От България Ер“ предоставят 30 000 самолетни билета с до -30% отстъпки

За трета поредна година от националния транспортьор " България Ер " дават предколедни отстъпки . В последната цяла седмица на ноември самолетната компания дава понижения и 30 000 самолетни билета на до -30% по-евтино, оповестиха от " България Ер ".

От 19-и до 25-и ноември в това число всеки може да се възползва от специфичните цени за всички директни линии на самолетната компания .

Коледните базари във Виена и Прага са още по-достъпни с промо билетите в границите на акцията. Двупосочните полети до австрийската столица костват единствено 99 евро. Самолетните билети до чешката столица са 155 евро отиване и връщане.

В седмицата на промоционалните предложения билетите сред София и Лондон започват от 65 евро еднопосочно.
Атрактивни са цените на пътуванията от и до Милано - единствено 50 евро за полет от София до международната столица на модата. На промоционални цени са и билетите до Москва, която през зимата се трансформира в бяла приказка.

На фона на международния възторг към огромните разпродажби и черния петък, " България Ер " предлага на клиентите си освен ниски цени, само че и освен това - комфорт. В цената на всеки билет се включва и безвъзмезден ръчен багаж до 10 кг и персонален багаж: дамска чанта или преносим компютър . Комфортът на борда на самолета се добавя и от безвъзмезден чек ин и кетъринг, който включва топъл сандвич, десерт и богато многообразие от топли и студени питиета по време на полета, увериха от самолетната компания.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР