За трета поредна година Община Троян обявява благотворителната инициатива Подари

...
За трета поредна година Община Троян обявява благотворителната инициатива Подари
Коментари Харесай

Благотворителна инициатива Подари на непознат бе обявена в Троян

За трета поредна година Община Троян афишира благотворителната самодейност " Подари на чужд ". Кампанията има за цел да подкрепи нуждаещи се хора на територията на общината с предмети и/или храни, оповестяват от общинската администрация.

Троян

Всеки може да остави опакован подарък с картичка с изложение на наличието му в Община Троян, където ще има и лист с информация за хората, които могат да бъдат зарадвани по време на самодейността. Подаръците могат да бъдат връчени персонално или ще бъдат предадени от чиновниците на Общината. Те ще се събират до 27 декември.

Благотворителната акция е била оповестена по време на запалване на коледните светлини на града от кмета на Троян Донка Михайлова.
Неин асистент е бил десетокласникът от СУ " Св. Климент Охридски " - Деян Христов. Той е спечелил първо място в конкурс " Заедно в 21 век " за мултимедийна презентация към школата по осведомителни технологии при Център за поддръжка за личностно развиване. Постиженията му се показват в голям брой първи награди в региона на математиката и информатиката.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР