За трета поредна година TimeHeroes организира своите годишни награди за

...
За трета поредна година TimeHeroes организира своите годишни награди за
Коментари Харесай

Седмицата, в която да бъдем герои

За трета поредна година TimeHeroes провежда своите годишни награди за доброволчество ГЕРОИТЕ, които имат за цел да отличават и предизвикват доброволческите образци в България.
 Павел Кунчев, TimeHeroes и Годишни награди за доброволчество ГЕРОИТЕ
Героите на нашето време

Павел Кунчев за доброволчеството, за TimeHeroes и за Годишните награди за доброволчество ГЕРОИТЕ

През 2019 година обаче Годишните награди ще бъдат предшествани от няколко събития в първото издание на Седмица на Героите. В нея могат да се включат всички искащи да слушат, да описват и да вземат участие във вдъхновяващи истории за доброволчество.

Събитията и тяхната стратегия:

Героите намират време
 Снимка 423891

Преди формалния старт на Седмицата на героите TimeHeroes насочат предизвикателство да участваме в две доброволчески задачи и да напишем роман за една от тях, с цел да получим покана за церемонията по връчването на Годишните награди за доброволчество.

От 18 май до 4 юни на timeheroes.org

Малките герои
 Снимка 423892

Серия от детски доброволчески работилници и уроци, ориентирани към деца на възраст от 5 до 16 години и техните родители. Събитието има за цел да ни покаже прелестния свят на доброволчеството и какъв брой е хубаво да вършим положително дружно.

На 2 юни от 10:30 ч. в Музейко (с авансово записване)

Героите приказват
 Снимка 423890

Събитието дава опция да чуем персоналните и необикновено вдъхновяващи истории на неуморни доброволци, организации и компании в България, разказани от самите тях.

На 3 юни от 19:00 ч. в бар " Петък "

Героите в офиса

Разговор със обществено виновните компании за доброволческите им практики и среща с техни чиновници доброволци, които ще споделят положителни практики в областта на доброволчеството и корпоративната обществена отговорност.

На 5 юни от 10:00 ч. в Галерия Уникредит Студио

Годишните награди Героите

Церемонията по връчването на Годишните награди за доброволчество, в която ще бъдат наградени доста невероятни образци на невероятни хора и институции, които вършат света ни по-добър.

На 6 юни от 18:30 ч. в Sofia Live Club

Всички събития от Седмицата на Героите са с вход свободен.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР