За трета поредна година Лайънс клуб, съвместно с Община Видин

...
За трета поредна година Лайънс клуб, съвместно с Община Видин
Коментари Харесай

Спортни прояви във Видин за 1 юни

За трета поредна година Лайънс клуб, взаимно с Община Видин провеждат състезателен празник по случай 1 юни -Международен ден на детето. Той се организира в Крайдунавския парк, под мотото „ Спортът за едно по-здраво потомство “. Инициативите - маратон, шах и стрийтбол, започнаха рано тази заран.
Участниците бяха приветствани от кмета Огнян Ценков, от президента на Лайънс клуб Видин Георги Войчев и от Ирена Водова, старши специалист в Регионално ръководство на образованието. „ За мен е същинско наслаждение, че през днешния ден са се събрали толкоз доста искащи да се включат в Лайънс маратона, който ще сложи началото на спортните прояви. Това е доказателство, че спортът сплотява, учи на воля и дисциплинираност, възпитава почитание към противника и играта. Нека всички, които през днешния ден ще започват в маратона, да пробягат сполучливо цялото трасе, да победи най-хубавият и най-подготвеният.Пожелавам на всички да се визиите почтено в конкуренцията. На добър час!” – пожела на участниците Ценков и даде старт на маратона. В него се включиха 54 възпитаници. Пръв пресече финала 17-годишният Любослав Еленков от ГПЧЕ ”Йордан Радичков”.
Голям беше ползата и към другите две прояви. В стрийтбола взеха присъединяване над 150 деца, а в шаха - 52. Наградите - купи и медали, са обезпечени от Лайънс клуб Видин. Организаторите бяха подготвили и лотария за всички, взели участие в надпреварите. Голямата премия от нея е велосипед.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР