За трета поредна година Българското национално радио организира Радио парк

...
За трета поредна година Българското национално радио организира Радио парк
Коментари Харесай

Лятото започва с Радио парк феста на БНР

За трета поредна година Българското национално радио провежда Радио парк фест. Той стартира довечера от 18.00 часа и ще продължи до 16-и юни на Голямата поляна в Южния парк в София.

Радио парк фестът събира най-хубавата българска рок, поп и хип-хоп музика и дава опция на феновете ѝ да слушат онлайн обичаните си реализатори.

Лятото стартира през днешния ден с Миленита;DJ Dessy; Дороти Такев; Жлъч, Гена и Григовор. В събота на сцената ще се качат Орлин Павлов, Мартен Роберто, Ива и Jeremy?, а в неделя " Остава ", Krekhous, Miry и Innerglow.

В тазгодишното издание на феста БНР ще показа и акцията си " Избери живота ", която е против използването и разпространяването на опиати.

БНР продължава задачата си да поддържа новата вълна актьори, давайки им късмет да се изявяват на една сцена със знакови одобрени имена в българската музика. Генералният шеф на БНР Александър Велев сподели:

" Каним всички столичани и посетители на столицата да посетят нашия радиофест, който организираме за трета година. Тази година е по-интересно, по-живо, с нови участници и тази година ние ще съвместим феста и с нашата акция " Избери живота ", която е ориентирана към това да спрем разпространяването и използването на дрога в България. Надявам се да имаме и хубаво време и да се забавляваме на поляната в Южния парк. Най-важното е, че фестът се трансформира в една традиция и е част от културния календар на София ".

Радио парк фестът ще даде опция на младата публика да научи за новото лице на радиото и посредством нови срещи да притеглим нови другари. В рамките на феста има и богата дневна стратегия за дребни и огромни, в това число спортни и щафетни игри.

Парковете, градините и зелените площи в София са обработени с препарати против кърлежи и бълхи, а Южният парк е два пъти обезпаразитен, сподели пред " Хоризонт " Димитър Данчев, шеф на дирекция " Зелена система ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР