За това правителство носи отговорност парламентът. Когато гласувахме конституцията, си

...
За това правителство носи отговорност парламентът. Когато гласувахме конституцията, си
Коментари Харесай

Борисов: Говорехме си, че ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС ще сме един блок за следващите 10 години

За това държавно управление носи отговорност Народното събрание. Когато гласувахме конституцията, си говорехме по какъв начин ще сме един блок за идващите 10 години ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и Движение за права и свободи, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

За защитата ГЕРБ носят отговорност, тъй като Запрянов е наш кадър. За всичко друго не носим отговорност, уточни Борисов.

Съвестта ми е чиста, в случай че назначат Даниел Митов, ще кажа ГЕРБ носят отговорност за външната политика.

За Кирил Вътев, Борисов сподели, че има положителни връзки с него „ и не желая да знам за тези смени “. Когато Народното събрание е променял с предумисъл от президентството контролът да дойда в Народното събрание, партиите които са го поправили да си понесат отговорността, съобщи Борисов.

Философията на конституцията беше направена по този начин, че трите партии ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и Движение за права и свободи да носят отговорност, откакто се реалокира тежестта за избора на служебното държавно управление. Нека бъдат общителни сътрудниците да не се махат толкоз елементарно и да споделят, че нямат отговорност към това, което сътворихме. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Призовавам трите партии да бъдем на висотата на сътвореното, уточни Борисов.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР