За това алармираха наши читатели, чийто живот се е превърнал

...
За това алармираха наши читатели, чийто живот се е превърнал
Коментари Харесай

Читатели бият тревога: Майката на актьора-футболист Кристиян Милатинов тероризира съседи и живее като клошарка

За това сигнализираха наши читатели, чийто живот се е трансформирал в същински пъкъл, откогато майката на Милатинов се нанесла на последния етаж в жилищния блок. Старата госпожа всекидневно мъкнела тонове отпадъци от близките контейнери, които складирала под формата на големи, смърдящи купчини на етажната площадка пред дома си. Щом пространството се запълнело с нечистотии, тя слизала на долните етажи и там разполагала чували с хранителни боклуци, въшливи матраци, проядени столове, мухлясали дрипи и всевъзможни други гадости, за които речта е бедна да бъдат разказани. Често госпожа Милатинова крадяла пазарски колички от близкия хипермаркет и с тях преграждала и без друго тясното пространство пред дома си.

Меко казано несъответстващото й държание и заядлив манталитет изправили на нокти съкооператорите й, множеството от които някогашни военни и сегашни чиновници на МО. Хората неведнъж опитвали с положително да принудят изперкалата си комшийка да разчисти сметището, даже образували доброволни отряди, които изнесли чувалите с нечистотии в кошовете пред блока. Уви, това в допълнение влошило ситуацията. Майката на Милатинов с още по-голямо озлобление почнала да нанася нечистотия и воня във входа. В нощните часове тя шетала по етажите и заливала с скотски фекалии вратите на комшиите, дръзнали да озаптят лудостта й. Редовно живущите под пагон намирали дръжките на вратите си омазани в л*йна, а инцидентно оставените на прага обувки - потънали в котешка пикоч.

Многократните им тъжби до полицията, общината, министерството на защитата и даже до психодиспансера оставали като глас в пустиня. Униформените вдигали плещи всякога щом бъдели извикани от изплашени съседи след следващия скандал. Живущите с право се страхували да не се повтори нещастието със убития психолог Иван Владимиров-Нав, който преди месец падна жертва на психологично болния си и нападателен съсед.

Майката на Кристиян Милатинов, който с изключение на като ухажор на Мария Игнатова доби популярност и с присъединяване си в продукцията “Полицаите от края на града ”, живеела в тотална изолираност, надалеч от близки и родственици. За нея се знаело, че е археолог по специалност, с два развода зад тила си и преди 5 години се била  самонастанила във ведомствения апартамент на един от някогашните си съпрузи. Въпреки натрапчивите признаци на душевно разстройство, страната не разполагала с механизми за насилственото й освидетелстване и въдворяване в психиатрия, жалват се комшии. Никой от роднините й не припарвал до дома на остарялата дама. Прочутият й наследник очевидно също нехаел за пъкъла, в който живее майка му.

 

Като даваме думата и на други потърпевши да опишат за драмите с родителката на сексапилния артист, оставаме в очакване институциите да си свършат работата до момента в който не е станало прекомерно късно.

 

Сподели:

Още от Разкрития

 Ще проверява ли Демерджиев сътрудника си Шишков? Строителният министър е платил предплатено на Велико Желев над 300 милиона лв.

Ще проверява ли Демерджиев сътрудника си Шишков? Строителният министър е платил предплатено на Велико Желев над 300 милиона лв.

08 мар 18:04 0 658  Кирил Петков и Нинова дали 360 млн. на Велико Желев. Арестуваният необут на Хидрострой спонсорирал партията на Стефан Янев

Кирил Петков и Нинова дали 360 млн. на Велико Желев. Арестуваният необут на Хидрострой спонсорирал партията на Стефан Янев

08 мар 14:08 0 1463  Кой ще ръководи дипломатическите парцели в София?

Кой ще ръководи дипломатическите парцели в София?

08 мар 8:30 0 616  Лаура Кьовеши прати проверяващи за свадите в родната европрокуратура

Лаура Кьовеши прати проверяващи за свадите в родната европрокуратура

08 мар 8:15 0 875  Срамният случай „ Ел Би Булгарикум “

Срамният случай „ Ел Би Булгарикум “

08 мар 8:00 0 1015  Иванчева дели килия с килърка, наказана до живот

Иванчева дели килия с килърка, наказана до живот

07 мар 11:15 1 4053

Коментирай

Име * Email Коментар *

0 Коментара

Най-четени Най-коментирани  Ева Тепавичарова гневна на Васил Драганов: Кога си спал с мен бе, Василе?! Че аз не помня!
Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР