За толкова много години, в които изнурявам тялото си с

...
За толкова много години, в които изнурявам тялото си с
Коментари Харесай

Ах, този неустоим анален секс!

За толкоз доста години, в които изнурявам тялото си с оргазми, не мога да реша българинът закостенял ли е или е прекомерно разпасан в леглото. Знам обаче, че известно количество от господата живеят в паралелна действителност, в която господства аналната фантазия. Онази, която замъглява разсъдъка им, стане ли дума за назадничави удоволствия. За мъжете проникването откъм гърба може и да е ултимативна полова нирвана, само че за множеството дами аналният секс граничи генетично с историческото побиване на прът.
Да си призная – моят гъз е изключително привлекателен за сътрудниците ми. Няма значение дали е придобил формата на кафениче с кости или е с по-завиден размер от този на Шакира, той е магнитно поле за ръцете и устите им. Пляскане, пощипване, глезене, хапане и други производни на любовни доказателства засипват дупето ми. Но истината е, че разрешавам обожанието на женствените ми форми да спре единствено до там. Сондирането на тялото ми в тил несъмнено не е част от половото ми верую.
Разбира се, има и дами, които се любуват пълноценно на аналния секс и удоволствието, породено от него. Факт е, че аналният секс може да е също толкоз удовлетворяващ, колкото „ нормалният”. Не е рисков, в случай че се прави, както би трябвало и в случай че сътрудникът ви има задоволително самообладание и се напасне към вашия темп.
Желанието на множеството господа за анален секс е подбудено от чувството за власт, което той им дава. Да, може да звучи териториално, само че фактът, че той управлява обстановката, в действителност прибавя няколко сантиметра върху пениса му и върху егото му.
Мъжът флиртува с концепцията от проникването откъм гърба и насладата от мисълта за искрите, които е създал в женските ви глъбини. Ако пък успее да ви докара до божествената кулминационна точка, по-късно сигурно ще станете очевидец на блъскането му в гърдите с гордостта на горила.
Мъжете мерят аналния секс с още един критерий – оня на доверието. Да пуснеш някого там, откъм гърба, значи да му вярваш безгранично, а за тях това е повече от огромния джакпот на лотарията. Те са привлечени от тази анатомична област и заради още една „ тясна” причина. Вагиналният секс е приказен, само че от време на време в действителност размерът има значение. Мъжете с по-оскъдна неустрашимост компенсират с два типа секс. С оня, който ни оставя без черва от цялото боричкане и опитите да вкарат наличното в пъпа ни и с този, който все ги тегли към „ стегнатото” ни анално отверстие.
Голата истина за мъжа, обичащ аналния секс, е простичка като изначалния ни инстинкт за корист на драго сърце. Той не е някакъв побъркан садист, нито пък гей. Той просто е мъж, който се любува на компанията на партньорката си и желае да изследва тялото й с прецизността на геодезист. Да посети нейните дълбини, включително и тези, които се доближават единствено и само, до момента в който съзерцава красивия й тил.

25% от хетеросексуалните двойки вършат постоянно анален секс

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР