За тъжната история на мъж и жена сподели дама в

...
За тъжната история на мъж и жена сподели дама в
Коментари Харесай

Зов за помощ! Останаха без дом на Коледа, но не изостяват любимците си СНИМКА

За тъжната история на мъж и жена показа дама в обществената мрежа Фейсбук.

Дени Филева демонстрира тъжна фотография - двойка и кучетата им седят самотни на скамейка във Варна. Край тях са движимостите им, а те са останали без покрив над главата си, нямат и работа. Това станало точно на най-светлите християнски празници.

Варненката споделя за обстановката им в група на Варна във Фейсбук, призовавайки съгражданите си за поддръжка.

" Здравейте, обръщам се към всички Вас с молба да помогнем на това семейство. От през вчерашния ден са останали без дом и нямат къде да живеят и без работа. Имат незабавна потребност от място, където да живеят. Също по този начин нямат какво да ядат. Нека на Коледа да помогнем и да бъдем по-добри и съпричастни.От нощес са на една скамейка пред хотел " Одесос ", написа Дени Филева.

Варненци са единомислещи, че фамилията би трябвало да получи поддръжка. Оказва се обаче, че историята им има и други детайлности.

Според жители на двойката е препоръчано настаняване в подслон, само че те не желаят да изоставят кучетата си, а с питомците няма по какъв начин да се настанят в интитуцията.

" Полицията ги знае, само че нищо не прави. Ходили са и в приюта, само че не си оставят кучетата, а там с животни не дават ", твърди Виктор Г.

Хората обаче не се отхвърлят, а не престават да разискват разновидности за помощ.

" По селата има доста пустеещи къщи, няма ли по какъв начин да се търси вид да се настанят с кучетата си там? В общински подслон няма да ги вземат, тъй като имат кучета ", написа Моника Г.

" Обърнете се към някоя институция! Хора няма да оказват помощ и да ги приютят сигурно ", приканва Ива Б.

Дали за фамилията ще се откри решение? GlasNewsпродължава да следи тематиката.

 

 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР