За свой собствен дом мечтае през Новата година Спасителят от

...
За свой собствен дом мечтае през Новата година Спасителят от
Коментари Харесай

Спасителят от влака Петър мечтае за дом, деца, работа и повече човечност

За собствен личен дом мечтае през Новата година Спасителят от влака. Така стана прочут Петър Бонев, който избави живота на 21-годишно момиче при случай във влака край Стара Загора и задържа причинителя на нападението.

С две събития ще запомни отминаващата 2019 година роденият в пазарджишкото село Церово Петър Бонев - случката в нощния трен Пловдив - Варна и пожар в Пазарджик, при който младият мъж съумял да помогне на семейство да се избави от пламъците, описа Българска национална телевизия.

"Трябва да си добър човек, само че е нужно и малко храброст да имаш. Ако те е боязън от мечки, не отиваш в гората. Трябва да си малко самоуверен, само че и би трябвало да си много хуманен ", споделя мъжът.

Петър не се възприема като воин. Но се радва на добротата на хората, които го разпознават и поздравяват за доблестните му действия.

"Спира ме полицията, слизам аз от колата да дам документите и той ме уточни и единствено сподели - Петър Бонев, аз крещя: Да, същия. Дай да ти стисна ръка, отлично, мъжки.

Тръгвам да давам аз документите, той вика: Не, не, няма потребност, давай, пътувай. Качвам се аз, потеглям, след 10 метра отново ме стопира, крещя нещо направил ли съм, да се снимаме просто с тебе, ти си доста положително момче, доста огромен воин ", споделя още Петър.

Мечтата на Петър през Новата година е да приключи къщата, която почнал да строи в родното си село и да се настани там със фамилията си.

Искам да се оправя в живота. Малко по-добре да съм. Да си пребивавам на село със брачната половинка ми. Да изгледам крепко, хубаво дете, уповавам се да не е едно.

Петър мечтае и за повече човещина - и за повече отворени сърца към другите хора.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР