За сватба се стяга голямата щерка на изчезналия „кокаинов крал“

...
За сватба се стяга голямата щерка на изчезналия „кокаинов крал“
Коментари Харесай

Щерката на Брендо се омъжва - slava.bg

За женитба се стяга огромната дъщеря на изчезналия „ кокаинов крал “ Евелин Банев- Брендо.

След като предишното лято се сгоди на острова на звездите - Миконос, в този момент Александра Банева се готви да мине под венчилото със своя фаворит. Наследницата даже е раздала поканите за тържеството, доверяват осведомени.

Кой тъкмо е годеникът към този момент няма изясненост, момичето крие самоличността му, тъй като той се тормози от наличието на тъста си в престъпните летописи и не желал да прочува около Баневи. За да резервира неговата идентичност щерката на Брендо даже изтри общите им фотоси от гръцките острови.

Очаква се събитието да събере родния елит. Сватбата по всяка възможност ще пропусне само бащата на булката, който има присъда в България, Италия и Румъния и е дирен от Интерпол по целия свят. Брендо надали ще рискува да заведе щерка си до олтара под угрозата да му щракнат белезниците, разясняват криминалисти.

За всеки случай ченгета под прикритие ще се навъртат към мероприятието, по тази причина детайлности за мястото и датата се пазят в строга загадка от младоженците. Те се надява да избягат от любопитните папараци и предрешени сътрудници.

На крилете на любовта се носи Александра. Наскоро тя се похвали, че половинката й я изненадал ексцентрично. Украсил дома им с балони, на които закачил фотоси от общия екскурзии и сантиментални моменти. Докато се готви за най щастливия ден, в който ще облече бяла рокля, Алекс се посвещава на работа по специалността си. Тя е наета като продуцент светско предаване на една от националните малките екрани, написа “България Днес “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР