За старта на Пловдив – Европейска столица на културата 2019“

...
За старта на Пловдив – Европейска столица на културата 2019“
Коментари Харесай

Пускат целодневен билет за рейса за старта на ЕСК

За старта на „ Пловдив – Европейска столица на културата 2019 “ ще бъде пуснат целодневен билет за цялата мрежа на градския превоз в града. Това съобщи през днешния ден зам.-кмета по превоз Златин Велев.

С началото на „ Европейска столица на културата “ чакаме в действителност от ден на ден туристи да идват в града. Затова пускаме и билета. Това е една добра услуга за хора, които не са от Пловдив - да закупят билет, който е за рамките на деня за градския превоз “, разясни Велев и заяви, че останалите услуги от транспортния план също ще бъдат пускани поетапно.

След месец изтича крайният период, в който всички превозвачи би трябвало да оборудват рейсовете, с цел да могат да бъдат вързани към системата. По думите на зам.-кметам към този миг рейсовете се оборудват. Продават се от всичките типове билети, които са били планували - електронен билет в рейса, билет от 1,50 от автоматите по спирките, с който жителите да употребяват всички автобуси за 1 час.

„ Все по-популярни стават електронните карти. Вече доста жители употребяват картите, които са за цялата градска мрежа. Има още 4 автобусни линии, в които продължава дооборудването, считам че ще спазим всички периоди. Другите 25 линии към този момент са подготвени “, заяви Велев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР