За среден по размер, частен бизнес в Обединеното кралство с

...
За среден по размер, частен бизнес в Обединеното кралство с
Коментари Харесай

Гнилият квартал на Флийт Стрийт иззе Telegraph от Абу Даби

За междинен по мярка, частен бизнес в Обединеното кралство с годишни доходи от £254 милиона през 2022 година Telegraph Media Group неотдавна притегли извънредно доста публично внимание. Тя доближи кулминационната точка си тази седмица с бързането на държавното управление да промени закона, с цел да предотврати поглъщането му от приобретател, против който стачкуваха доста от неговите публицисти. Кой споделя, че Флийт Стрийт губи чувството си?

Подобно на стоманодобивните фабрики и автомобилните фабрики, националните вестници на Обединеното кралство са в обичайната промишленост, която носи огромно въздействие. Най-успешните дни на Telegraph като печатен вестник са в предишното, само че в този момент има доста цифрови читатели, в това число доста консервативни депутати и сътрудници. Планирано усвояване за £600 милиона от подкрепяния от Абу Даби фонд Redbird IMI надали имаше късмет.

Тук има кардинален въпрос: дали на непозната страна би трябвало да бъде разрешено да придобие огромен английски издател на вести. Чуждестранни притежатели...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР