За силата на слънцето и енергията, излъчвана от най-ярката звезда

...
За силата на слънцето и енергията, излъчвана от най-ярката звезда
Коментари Харесай

Хората, които се хранят само със слънчеви лъчи

За силата на слънцето и силата, предавана от най-ярката звезда в нашата вселена, се приказва от дълго време. Този мощен светлинен, топлинен и енергиен източник от дълго време се употребява за най-различни цели.

Слънцето е най-мощният и леснодостъпен източник и е употребен от дълбока античност за приемане на сила от светци, отшелници, йоги, тибетски лами, в това число и създателят на актуалния джайнизъм Махавира и други.

Няма никакво ограничаване нито по възраст, нито по расови, религиозни или други признаци. Не би трябвало да се трансформира внезапно методът на живот, не би трябвало да се вършат изтощителни гладувания – всичко си идва единствено. А този, който не се усеща добре след началото на занятията, би трябвало да ги изостави.

Слънцеядите са хора, които настояват, че са способни да трансформират силата на слънчевата светлина. Да не ядете нищо (или съвсем нищо), да пиете единствено вода или въобще да не поемате течности.

Всичко зависи от готовността. Това е доста значимо разбиране: при слънцеядите се следи значително пренастройване на организма под новото „ енергийно " хранене. Това може да се реализира в границите на един ден или година.

По пътя на самоусъвършенстването и след дълга подготовка, слънцеядите са съумели да ангажират с работа вътрешните органи. Както се споделя, те са минали на последващо равнище, когато потребността от материална храна отпада.

 Слънце

Всеки има такава дарба. Само че хората са толкоз заслепени от храната и помислите си, че тази тяхна дарба на практика е изгубена. Преходът на прекарване без храна е елементарен, човек се приспособява относително бързо.

Малко по-трудно се привиква без водата - в клетките стартира дълбочинно филтриране, което се съпровождаше с трептения в цялото тяло, уязвимост, пресъхване на гърлото. Кожата се покрива с обриви, наподобяващи ухапвания от комар. Това положение продължава към половин месец. Мнозина се плашат и нямат сили да продължат, само че не са малко хората, които съумяват да устоят на това тестване.

Когато човек гледа Слънцето, стават следните промени: човек преодолява страха, изобщо менталните нарушавания изчезват, да вземем за пример стресовите положения или депресията, изчезват умственото напрежение, както и доста витални проблеми; физическите заболявания изчезват, последователно понижава апетитът; мозъкът стартира да развива особената дарба да съхранява слънчевата сила и да я натрупва като запас; изчезва възприятието за глад; разкриват се редица качества – дарба за визуализация на облици или положения, дарба да се вижда аурата и нейните цветове и т.н.

По този метод може да се доближи цялостна вътрешна независимост, избавление от физически и душевен заболявания.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР