За шеста поредна година ОУ “Валери Петров“ - Плевен отбеляза

...
За шеста поредна година ОУ “Валери Петров“ - Плевен отбеляза
Коментари Харесай

ОУ „Валери Петров“ - Плевен отбеляза своя патронен празник

За шеста поредна година ОУ “Валери Петров “ - Плевен означи своя патронен празник. Събитието събра в двора на Регионалния исторически музей възпитаници, сегашни и някогашни учители, родители и посетители.



В словото си, шефът на учебното заведение Таня Илиева благодари на целия колектив за ежедневната работа и оправянето с провокациите пред образованието през днешния ден. Тя уточни какъв брой значими за всеки човек са годините, прекарани в учебно заведение освен поради знанията, които то дава, само че и поради прекарванията, другарствата, порастването.



Доказателство за ползотворната работа на учениците и техните преподаватели през тази образователна година са триумфите, реализирани от ученици на ОУ “Валери Петров “ в региона на науката, изкуството и спорта.

С грамоти във връзка празника на учебното заведение бяха наградени 27 възпитаници от I до VII клас, класирани на олимпиади и надпревари. Сред тях е и Станислава Нейкова от VII клас, класирана на националния кръг на олимпиадата по „ История и цивилизации “.

За триумфи в състезания, свързани с изкуството, грамоти получиха 6 възпитаници. Горещо приветствани от всички присъстващи бяха тимовете по футбол, баскетбол - момчета, баскетбол - девойки и волейбол - девойки, които завоюваха неотдавна купите в общинските спортни шампионати за възпитаници.



Празничната стратегия разкри какъв брой надарени и артистични са децата, когато са на сцената и публиката ги поддържа. Прозвучаха стихове от Валери Петров, рецитирани на български и на британски език.



Присъстващите са любуваха на песни, изпълнени от вокалните учебни групи, на фолклорни танци и танц на мажоретки. Беше показана и хумористична версия на приказката „ Червената шапчица “.

Празникът на ОУ “Валери Петров “ зареди всички с въодушевление и оптимизъм.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР