За себе си казва, че е пленен от музиката още

...
За себе си казва, че е пленен от музиката още
Коментари Харесай

Развигор Попов: Не съм се сблъсквал никога със злоба

За себе си споделя, че е покорен от музиката още от ранна детска възраст. Освен това татко му също е бил музикант, тъй че може да се каже, че е тръгнал по неговия път. Спомня си по какъв начин дамите от с. Ресилово, откъдето е по бащина линия, дамите пеели в три гласа. След това почнал постоянно да слуша радио и се впечатлил от джаза, който по-късно се трансформира в негово занимание.

 

Баща му бил изрично срещу да се увлича по модерната музика, защото си падал по класиката и църковното пеене. Твърдял, че Развигор се е увлякъл по нездравословни, кръчмарски песни. Веднъж обаче се прибрал вкъщи с огромна сума пари и споделил на татко си, че е от „ кръчмарската музика “ за една вечер, по този начин татко му наричал джаза. Едва тогава се съгласил, че синът му е поел в вярната посока и го подкрепил.

 

Твърди, че в никакъв случай не се е сблъсквал със злобата и добавя, че има доста същински другари. И той като всеки човек се тормози от старостта, само че акцентира, че тя е такава, каквато човек самичък си я направи. Двамата със брачната половинка му не мислят за болежки и проблеми, до момента в който са натоварени с работата си. споделя, че ковидът му трансформирал гласа и от време на време не може да приказва вярно, а това го нервира, само че няма какво да се направи.

 

До него има единствено един човек и това е брачната половинка му Мими Иванова. Разбира се държи доста на децата, внуците и приятелите си. Понякога със брачната половинка му се сещат за хора, които към този момент не са сред живите, само че ги обичат и са сигурни, че не престават да живеят някъде. Затова споделят „ Бог да ги елементарни “ и замълчават.

 

Не крие, че се интересува от политика и акцентира, че е покъртен от войната в Украйна. Според него Путин реагира като анормален човек. Не е изключено войната да се разрасне, поради обстоятелството, че на доста места по света има нуклеарни ресурси. Категоричен е, че човечеството не трябва да позволява сходно нещо да се случва още веднъж.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР