За сбърканите промени в Конституцията отговорност носят ГЕРБ, ПП-ДБ и

...
За сбърканите промени в Конституцията отговорност носят ГЕРБ, ПП-ДБ и
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Няма невинни. Калин Стоянов и Живко Коцев не трябва да остават в МВР

„ За сбърканите промени в Конституцията отговорност носят ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи. В резултат на това имаме политически длъжностен кабинет. За нас това е кабинет на ГЕРБ, отпред с Главчев е ясно, че не можем да приказваме за самостоятелен кабинет ”, разяснява новата власт водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. 

Тя добави, че са дали своят вот срещу промените в главния закон и не са отишли на „ квазиконсултациите при Радев “, тъй като не били същински, а опит партиите да бъдат съотговорни към това, което става, разясни Нинова.

Събитията в Министерство на вътрешните работи подлагат на подозрение честните избори, добави соцлидерът, а това е най-важната работа на служебния кабинет.

„ Това, което се изнася за Министерство на вътрешните работи е потресаващо “, добави тя и разясни, че оставането на Калин Стоянов на поста министър на вътрешните работи е неточност.

„ Заложени са мини и то в едно от най-важните министерства. Това е първият длъжностен кабинет, който стартира с митинги още преди полагането на клетва. За нас той не би трябвало да е министър. За нас не би трябвало и Живко Коцев да остава на поста си основен секретар. Това единствено по себе си основава напрежение, няма почтени ”, разяснява Корнелия Нинова.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР