За съжаление престъпленията в Мариупол и Буча могат да се

...
За съжаление престъпленията в Мариупол и Буча могат да се
Коментари Харесай

Максим Жорин от Азов: За съжаление престъпленията в Мариупол и Буча могат да се умножат стотици пъти

За страдание закононарушенията в Мариупол и Буча могат да се умножат стотици пъти.

Това разяснява пред Нова тв един от командирите на мистичната войска на Украйна. Как от доброволчески батальон, “Азов ” публично стана част от украинската армия. Защо ги назовават нацисти? И ще се счупи ли последният щит на Мариупол. Евгений Генчев беседва с един от командирите на Азов, който управлява отряда в Киев - Максим Жорин.

По думите му през 2014 година има единствено един отряд " Азов " - който в този момент е в Мариупол. " Тогава аз бях негов пълководец. Днес аз предвождам " Азов " в Киев, появил се след началото на нашествието. Можем да кажем, че Киев и региона са напълно изчистени от противников войски, само че остава рисковете, през вчерашния ден удари ракета. Руснаците от време на време ще продължат да стрелят с ракети по столицата ", уверен е той.

Според него отговорът е заличаване при всяка опция.  " Взех присъединяване в първия пердах за освобождението на Буча, бях очевидец на всички зверства. Ще притеглим към отговорност всички отговорни. За страдание закононарушенията в Мариупол и Буча могат да се умножат стотици пъти ", изясни Жорин. И добави, че на руснаците им се желае да управляват изцяло Мариупол.

" Градът е историческият срам на съветската федерация. При цялостно обграждане на града и десетки пъти предимство, те не могат да създадат нищо против силата на украинските герои. Веднъж на два часа удря артилерия, непрекъснато падат бомби. Прехвърляме нашите войски на изток, с цел да браним Мариупол. Те са терористи, които пристигнаха на нашата земя и убиват нашето спокойно население. Труповете на доста руснаци ще останат на нашата земя ", уточни той. И увери, че крайцерът " Москва " е взривен от украински ракети, съобщи Нова тв.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР