За съжаление, живеем във времена, в които все повече бракове

...
За съжаление, живеем във времена, в които все повече бракове
Коментари Харесай

Жените от тези четири зодии учат синовете си да бъдат феминисти

За страдание, живеем във времена, в които от ден на ден бракове през днешния ден приключват с бракоразвод. Въпреки това, огромна част от казуса остава това, че доста млади дами се оказват в патриархално домакинство, откакто се омъжат. В тази среда мъжът е привикнал да господства и постоянно да не дава на жена си право на мнение. Ако тези хора бяха възпитани да бъдат феминисти, тогава може би процентът на разводите можеше да е малко по-малък. Разбира се, тук не приказваме за някакви крайности, а за това мъжете да почитат представителите на нежния пол и техния избор. И въпреки всичко, има някои дами, които го вършат добре.

От Рак до Близнаци, вижте от кои зодии са дамите, които непрекъснато учат синовете си да бъдат феминисти:

Рак

Да бъдеш женен за брачен партньор, чиято майка е Рак, може да бъде като фантазия за всяка жена. Това е по този начин, тъй като сега, в който изразиш потребността си от поддръжка, твоят сътрудник ще бъде там. Той ще те посрещне на половината път и ще ти даде опората, която ти би трябвало в този миг. Вместо да бъде спънка в къщата и да трансферира цялата работа на снаха си, майката Рак ще направи крачка обратно. Тя ще направи по този начин, че да научи нейния наследник да поеме половината от тежестта на домакинската работа. По този метод тя желае той да оказва помощ на жена си и да не я оставя сама да прави всичко. Много е евентуално при нея да не е имало тази помощ и по тази причина тя да желае да възпита сина си по различен метод.

Везни

Синовете на Везни ще имат мощна връзка с майките си, защото са възпитани добре от тях и постоянно ще желаят да постъпват вярно от тях. Като миролюбива зодия, Везните ненавиждат борбата. Така че дамите от този знак вършат всичко допустимо, с цел да възпитат синовете си да вършат същото. През множеството време синовете на Везните са неконфликтни персони. Те ще употребяват здравословни способи, с цел да разсеят своя яд или възприятие на незадоволеност. Везните също по този начин учат децата си да почитат избора и метода на живот на колегата си, както и да бъдат феминисти до някаква степен.

Близнаци

Близнаците са въздушен знак, който има мощен честен компас, който не може да сбърка. Затова в брака те сигурно желаят тяхното партньорство да бъде равностойно. Това важи освен от прочувствена и финансова позиция, а и когато става въпрос и за домакинските отговорности. Представителите на зодия Близнаци са склонни да вкореняват тези правила и в своите синове, като ги учат да бъдат феминисти в това отношение. Това е превъзходен метод да разрушат патриархата тъкмо сега, когато има наклонност да пусне корени. Те са доброжелателни майки, както към децата си, също по този начин и към своите снахи.

Не си мислете, че в случай че мъжете бъдат феминисти, това безусловно значи, че би трябвало да се откажат от своите правила, в противен случай. Много по-мъжко е да демонстрираш почитание към жена си, в сравнение с да се държиш жестоко и пренебрежително. Патриархалните разбирания към този момент са отживялост и двамата сътрудници би трябвало да имат равни права във връзките.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР