За разкриване на следдипломна квалификация по клинична хомеопатия са разговаряли

...
За разкриване на следдипломна квалификация по клинична хомеопатия са разговаряли
Коментари Харесай

Разкриват следдипломна квалификация по клинична хомеопатия в Тракийския университет 

За откриване на следдипломна подготовка по клинична хомеопатия са разговаряли през днешния ден доцент доктор Добри Ярков, ректор на Тракийския университет, доктор Райна Томова, шеф на Европейската школа по клинична хомеопатия и доктор Драгомир Грудев, почетен ръководител на Българската хомеопатична организация. Обсъдена е концепцията за сключване на контракт за съдействие сред университета и Европейската школа по клинична хомеопатия, който ще даде опция на искащите лекари да специализират.
Двугодишното образование ще включва шест съботно-неделни семинара през първата и пет през втората година в Стара Загора. Медиците, сполучливо приключили курсовете на образование по Клинична хомеопатия, ще получават документ от Тракийски университет, а образованието се признава за продължаваща подготовка от Българския лекарски съюз и Българския фармацевтичен съюз.
Европейската школа по клинична хомеопатия към този момент си партнира с медицинските университети в София, Пловдив, Варна и Плевен. Възможността за подготовка в Стара Загора ще стартира още през септември, след сключването на контракт за съдействие.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР