За притеснителен сигнал алармира Диана Русинова от Европейския център за

...
За притеснителен сигнал алармира Диана Русинова от Европейския център за
Коментари Харесай

Карат си и си дишат балони: Замесиха името на известен певец в притеснителна случка ВИДЕО

За стеснителен сигнал сигнализира Диана Русинова от Европейския център за транспортни политики в своя профил във Фейсбук.

Тя споделя видео, на което се вижда шофиращ лидер, който употребява балон по време на придвижване. Пред него се вижда и кола, която е празнично украсена, а обстановката е снимана от пасажер в лекия автомобил. Случката е споделена и в обществените мрежи, като се появяват и непотвърдени подозрения, че лидерът е обществена персона.

" Дам, карат си и си дишат балони ", разказва случката Русинова. " В сигнала, който ми е изпратен се показва, че това е артистът Александър Робов ", прибавя Русинова. По време на късото клипче лицето на лидера не се вижда.

" Не зная дали това момче си дава сметка какво може да аргументи на себе си, на родителите си и на близките, в случай че катастрофира ", разяснява тя.

Вижте целия сигнал на Русинова, която разказва обстановката:

" Дам, карат си и си дишат балони. Велики са! Браво! В сигнала, който ми е изпратен се показва, че това е артистът Александър Робов.
Дано балоните Ви оказват помощ, когато убиете някого…
Не зная дали това момче си дава сметка какво може да аргументи на себе си, на родителите си и на близките, в случай че катастрофира ".

Припомняме, че преди броени дни лек автомобил катастрофира на Северната скоростната дъга, в посока Пловдив. Един от колите се беше обърнал по таван, а от него бяха изпадали огромно количество балони и субстанции в бутилка.

Доктор Цветислава Гълабова разяснява ситуцията с потреблението на божествен газ от младежи. „ Райският газ кара да се чувстваш вечен “, съобщи тя.

По думите й райският газ се употребява с медицински цели при следена среда, само че е доста рисков, когато се употребява неконтролируемо.

От GlasNews сме подготвени да споделим позицията на Александър Робов, чието име е забъркано в сигнала, споделен от Диана Русинова.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР