За предполагаемата връзка между Лейди Гага и Брадли Купър се

За предполагаемата връзка между Лейди Гага и Брадли Купър се ...

Цялата истина за Брадли Купър и Лейди Гага.


За предполагаемата връзка между Лейди Гага и Брадли Купър се изговори много. Доста хора обвиниха певицата, че именно тя е причината да се раздели Брадли с Ирина Шейк.
Брадли Купър, Лейди Гага и живеят ли двамата заедно
Заедно ли живеят Лейди Гага и Брадли Купър

Какво твърдят някои американски и руски издания

И въпреки че от премиерата на "Роди се звезда" мина повече от една година, темата, която продължава да вълнува феновете е дали двамата са имали интимни отношения.

В последното си интервю за списание Elle, Лейди Гага коментира пред Опра Уинфри точно тези слухове. Бившата телевизионна водеща попита звездата как се чувства след твърденията, че е разбила семейството на Брадли Купър и Ирина Шейк.

Лейди Гага сподели, че според нея медиите са доста глупави, като допълни: "Ние създадохме любовна история. За мен, като певица и актриса, беше от изключителна важност хората да повярват, че сме влюбени. С Брадли искахме публиката, гледаща Оскарите, да усети тази обич. Искахме тази химия да мине през обектива на камерата и да достигне до всеки един телевизор, предаващ церемонията".
Снимка 409025

Певицата разказва как с Брадли Купър са работили с дни върху представянето си за церемонията, като заключи: "Всичко бе заучено представление - всеки поглед и жест бяха репетирани и планирани".

И тъй като истината излезе наяве и то без заобикалки, надявам се, че ще се спре със спекулациите за предполагаемата връзка между двете звезди.
Лейди Гага, Брадли Купър, How To Be: Mark Ronson и ще ги видим ли отново заедно на екран
Лейди Гага и Брадли Купър отново заедно

Какво събра двамата артисти

Източник: lifestyle.bg