За предполагаемата връзка между Лейди Гага и Брадли Купър се

...
За предполагаемата връзка между Лейди Гага и Брадли Купър се
Коментари Харесай

Цялата истина за Брадли Купър и Лейди Гага

За хипотетичната връзка сред Лейди Гага и Брадли Купър се изговори доста. Доста хора упрекнаха певицата, че точно тя е повода да се раздели Брадли с Ирина Шейк.
 Брадли Купър, Лейди Гага и живеят ли двамата дружно
Заедно ли живеят Лейди Гага и Брадли Купър

Какво настояват някои американски и съветски издания

И макар че от премиерата на " Роди се звезда " мина повече от една година, тематиката, която продължава да вълнува почитателите е дали двамата са имали интимни връзки.

В последното си изявление за списание Elle, Лейди Гага разяснява пред Опра Уинфри тъкмо тези клюки. Бившата телевизионна водеща попита звездата по какъв начин се усеща след изказванията, че е разрушила фамилията на Брадли Купър и Ирина Шейк.

Лейди Гага показа, че съгласно нея медиите са много глупави, като добави: " Ние създадохме любовна история. За мен, като певица и актриса, беше от изключителна значимост хората да повярват, че сме влюбени. С Брадли искахме публиката, гледаща Оскарите, да усети тази любов. Искахме тази химия да мине през обектива на камерата и да доближи до всеки един тв приемник, предаващ церемонията ".
 Снимка 409025

Певицата споделя по какъв начин с Брадли Купър са работили с дни върху представянето си за церемонията, като заключи: " Всичко бе заучено зрелище - всеки взор и жест бяха репетирани и планувани ".

И защото истината излезе нескрито и то ребром, уповавам се, че ще се спре със спекулациите за хипотетичната връзка сред двете звезди.
 Лейди Гага, Брадли Купър, How To Be: Mark Ronson и ще ги забележим ли още веднъж дружно на екран
Лейди Гага и Брадли Купър още веднъж дружно

Какво събра двамата артисти
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР