За предложен подкуп на полицейски служители 42-годишен водач на лек

...
За предложен подкуп на полицейски служители 42-годишен водач на лек
Коментари Харесай

Пиян катастрофира два пъти за 10 минути, после предложи подкуп на полицаи

За препоръчан рушвет на полицейски чиновници 42-годишен лидер на лек автомобил „ Фолксваген “ е арестуван нощес в районно управление (на МВР) - Кърджали, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Кърджали. Около 19.30 часа мъжът блъснал в село Габрово поредно два паркирани леки автомобила заради неспазване на задоволително странично разстояние.
Водачът напуснал мястото на произшествието, без да уведоми контролните органи. 10 минути по-късно блъснал движещ се пред него „ Фолксваген “ в резултат на нарушена отдалеченост и още веднъж напуснал мястото на произшествието. Около 30 минути след произшествията чиновници на Пътна полиция го издирили, само че той отказал да бъде пробван за алкохол.
Издаден е ваучър за здравно проучване. При обработката на пътните произшествия водачът предложил 100 лева рушвет на полицейските чиновници да не сформират акт по ЗДвП, след което е бил арестуван за период до 24 часа. Образувано е бързо произвеждане и работата продължава проверяващ служител на реда.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР