За пръв път в историята на българския футбол отбор на

...
За пръв път в историята на българския футбол отбор на
Коментари Харесай

Царско село влезе в елита

За пръв път в историята на българския футбол тим на хотел влезе в елита. Царско село откри място в Първа лига 5 кръга преди края на шампионата. Тимът играе мачовете си в едноименния хотелски комплекс край Околовръстното в София и почитатели съвсем няма. Шефът на клуба Стойне Манолов обаче се закани да не наподобяват на Верея, който сега е безспорен новобранец при майсторите.

В последния мач " царете " удържаха 0:0 с гостуващия ЦСКА 1948 и към този момент са недостижими на върха 5 кръга преди края на сезона. При това пред към 200 фенове домакините играха над час с 10 души, откакто Реян Даскалов (27) беше изпъден с пряк червен картон. Защитникът изгуби топката и извърши нарушаване против откъсващия се Чавдар Ивайлов.

" Който не мечтае, той не реализира задачите си. Ние мечтаехме за това отпреди 2-3 година, когато започнахме нашия път в професионалния футбол. Мечтите ни се сбъднаха след доста труд, предпочитание, себераздаване и най-после постигнахме това, което искахме ", сподели Стойне Манолов. Той е измежду известните последователи на ЦСКА.

Манолов и треньорът Никола Спасов-Мастиката се сплотиха към мнението, че отборът се нуждае от класа и ще бъдат дейни в привличането на най-малко 7-8 нови футболисти.

" Радвам се откровено, че на нашия стадион станахме първенци и узаконихме влизането ни в Първа лига. При състояние че играеш в Първа лига, мотивацията, подготовката и логиката на психиката е напълно друга. Можем да играем, само че няма да сме толкоз равностойни на тимовете от елита ", разгласи Спасов.

За да вземе лиценз за елита, стадионът в комплекса се нуждае от естрада и осветяване. В противоположен случай " царете " ще домакинстват на някой от огромните игрища в София.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР