За повечето булки изборът на сватбената рокля обикновено е удоволствие,

...
За повечето булки изборът на сватбената рокля обикновено е удоволствие,
Коментари Харесай

Как да изберем модел за сватбената рокля според фигурата?

За множеството булки изборът на сватбената рокля нормално е наслаждение, а не досадна задача, която би трябвало да се отметне в дългия лист от предсватбени задължения. Много булки даже авансово към този момент знаят с каква рокля желаят да бъдат на мечтания ден.

Ако към момента не сте решили с какъв модел желаете да се премените, когато избирате роклята си предвидете най-малко две проби.

Ето и някои препоръки по какъв начин да изберете модел съгласно фигурата си:

Рокля с формата на буквата А или още принцеска (разширява се под формата А от кръста надолу) нормално има стегнат корсаж, клоширана пола и постоянно шлейф. Този модел е съвършен за необятен ханш и наедрял бюст, само че в действителност стои добре на всевъзможни фигури, за това е и най-често желан.

Рокля с обемна пола и вид балеринска е подобаваща за дами с стеснен ханш и цялостен бюст. Не е доста добър избор за дребни фигури, само че пък е високо ценена, защото се асоциира с типичната рокля жанр Пепеляшка.

Тясната рокля с права пола е идеална за високи и слаби булки.

Имперският жанр рокля няма обрисувана талия и това оказва помощ за издължаване на силуета. Полата на роклята пада от бюста надолу, което е добре, в случай че имате необятна талия и дребен бюст. Този модел е най-хубавият вид за бременни булки.

Роклите вид „ нимфа “ са тесни с разкроени ниско поли. Подходящи за дами с красиви и пропорционални форми.

Рокля с тънки презрамки дава по-голяма изящност на шията и прибира необятните плещи.

Рокля с дълги или три-четвърти ръкави е подобаваща при положение, че желаете да прикриете ръцете си, както и за зимни сватби. Ръкавите може да са част от роклята или да се плануват като спомагателен аксесоар – жакет. Може да употребявате и дълги ръкави в случай че желаете да привлечете внимание върху горната част от тялото, да вземем за пример в случай че имате по-закръглени бедра. Не използвайте дълги ръкави в случай че фигурата ви е дребна, тъй като те образно ще издължат ръцете ви.

Рокля без презрамки е добър избор в случай че имате хубава шия, плещи и приблизително огромен бюст

Рокля с деколте вид лодка е несъответствуваща за наедрял бюст и необятни плещи тъй като образно ги усилва още повече. Моделът е подобаващ за тесни плещи.

И въпреки всичко макар нашите препоръки, имайте поради, че един професионален дизайнер, би ви дал най-подходящото решение за това какъв модел рокля е най-хубавият за вас и в който ще изглеждате като принцеса на сватбения си ден.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР