За последните 24 часа в са регистрирани 26 182 новозаразени

...
За последните 24 часа в са регистрирани 26 182 новозаразени
Коментари Харесай

Бум на новозаразени с коронавирус в Истанбул

За последните 24 часа в са регистрирани 26 182 новозаразени с ковид и 138 смъртни случая, а броят на излекуваните е повече от 19 200, сочат данните на Министерството на здравеопазването. Направени са 211 848 теста, предава БГНЕС. 
Общият брой на случаите в Турция в този момент надвишава 3 милиона, до момента в който броят на починалите в цялата страна е достигнал 30 316. Последните данни демонстрират, че броят на пациентите с COVID-19 в интензивните отделения е 1710.
 Истанбул се връща към естествения живот от през днешния ден Истанбул се връща към естествения живот от през днешния ден
Днес е първата събота в Истанбул от началото на декември, без възбрана за излизане от у дома, оповестява БГНЕС. Въпреки че мегаполисът е по...
Междувременно министърът на опазването на здравето Фахретин Коча съобщи в Tуитър, че провинциите Истанбул, Канкири, Ялова, Истанбул и Ерзинджан са записали най-високите равнища на инфекции на 100 000 население през последната седмица, до момента в който Синоп, Гумушане, Мерсин, Кърккале и Бурдур са с най-ниски стойности. " Ваксинацията е мярката, която ще отстрани риска ", добави Коча.
Откакто Турция стартира всеобща акция за имунизация против Коронавирус на януари 14, са сложени над 13,83 милиона ваксини против ковид. Към днешна дата над 8,1 милиона души са получили първите си дози ваксина, до момента в който имунизираните с по две дози са над 5,7 милиона.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР