За поредна седмица Ловците в Игри на волята ще се

...
За поредна седмица Ловците в Игри на волята ще се
Коментари Харесай

Пореден провал за Рибарите от Игри на волята, завръщат се край дивата река

За поредна седмица Ловците в " Игри на волята " ще се радват на лукса в Резиденцията. Племето завоюва борбата за територия и участниците още веднъж се потвърдиха като извънредно добре сработени стратези. Възможността да се радват на нехаен живот цяла седмица се изплъзна на Жътварите и те ще се борят за своята издръжка в Стопанството. Конфликтите и разединението при Рибарите пък ги принудиха още веднъж да се завърнат в тежките условия на Дивата река.

Избраният за трети път от Ловците Тодор, Вайс за Жътварите и Станимира от Рибарите поведоха племената в териториалната борба. В нея участниците минаха през три стадия – първият включваше гребане до шамандура и назад, а вторият превозване на тежък чувал през отвор и катерене по стена във водата. За край те трябваше да покажат самообладание и централизация, намествайки в лабиринт четири топчета, които бяха скрити в чувалите.

По време на борбата племената на Ловците и Жътварите водеха безапелационно в конкуренцията, а при Рибарите още веднъж беше настъпила блъсканица. Добрата тактика и високият екипен дух донесоха успеха на Ловците. Жътварите бяха твърдо решени да се измъкнат от мизерията край Дивата река и макар че бяха с човек по-малко, съумяха да си извоюват място в Стопанството. Хаосът и напрежението за следващ път изиграха неприятна смешка на Рибарите, като им отредиха нова седмица изпълнена с ограничения.

Тази вечер следва борба за опазване на целостта, в която племената ще премерят сили. Загубилите ще би трябвало да излъчат двама воини на Номинационния съвет, които ще се борят за оцеляване в играта.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР