За поредна година, в навечерието на най-светлите празници, колективът на

...
За поредна година, в навечерието на най-светлите празници, колективът на
Коментари Харесай

2015,32 лв. събраха от благотворителен Коледен базар децата от СУ „Цветан Радославов“ – Свищов

За поредна година, в навечерието на най-светлите празници, колективът на СУ „ Цветан Радославов “, учениците и техните родители сполучливо осъществиха благотворителен Коледен базар.

Тазгодишната идея бе под надпис „ Деца подаряват за деца “, акция за закупуване на перфузор за потребностите на детското поделение на МБАЛ „ Д-р Димитър Павлович “ ЕООД – гр. Свищов.

На 20.12.2022 година фоайето на учебното заведение още веднъж се извърши с радостни лица, обилие от ръчно направени сувенири, календари, картички и коледни декорации, сладки и солени изкушения, с готовност за помощ и добротворчество. За следващ път своята благотворителност и състрадание демонстрираха управлението и чиновниците при Община Свищов, които прегърнаха нашата идея и с подготвеност се включиха в набирането на средства. Благодарности и към децата и колектива на ДГ „ Слънчо “, които се включиха с ръчно направени произведения. Само за няколко часа бяха събрани 2015,32 лева /две хиляди и петнадесет лева и тридесет и две ст., които на идващия ден бяха предадени на началника на Детско поделение доктор Румяна Николаева.

Огромна признателност към всички участници-съмишленици за великодушните сърца и златни ръце. Нека положителното пребъде и да Ви се случват доста чудеса! Бъдете здрави, щастливи, сполучливи и благословени! Весели Коледни и Новогодишни празници!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР